luni, 15 februarie 2010

I Love You day (2)


Imbracata intr-o rochie alba, lunga pana la genunghi...se simte singura dupa ce a plecat de langa iubirea vietii ei. Se uita in spate si il observa plecand... cu zambetul pe buze si biletul in mana merge pe strada intunecata si umeda. Ii este frig si se simte urmarita... un sentiment pe care oricine il are in intuneric. Neavand rabdare sa ajunga acasa, deschide biletul si incearca sa citeasca in intunericul care o inconjura... in urmatorul moment incearca sa isi aprinda telefonul dar biletul ii zoara din maini inapoi. Incercand sa prinda biletul isi rupe tocul si isi scanteste glezna.. nu se poate ridica de durere si incearca sa ajunga la telefon pentru a-l suna pe baiat, sa vina sa o ajute, dar in urmatorul moment observa un grup de barbati care par a fi sub influenta alcoolului.

Apoi totul a fost un film sacadat, speriata a incercat sa se ridice si sa isi gaseasca telefonul... dar acesta era dezasamblat pe beton si nu poate gasii bateria. Simte o mana in parul ei care o trage cu forta in spate si o tranteste de pamant, aude voci care o jignesc si e foarte speriata; rochia ii este rupte si incepe sa planga, inima ii bate intr-un ritm alert fiind infricosata si stiind ce se va intampla. Orbita de intuneric si de durere, urla in speranta ca va fi auzita.. rochia a devenit rosie datorita sangelui, si ea se simte tot mai slabita.

Un ultimit urlet se aude in gol, se uita usor in jos si isi vede inima strapunsa. In urmatoarele clipe isi imagina moartea in orice alt fel, dar nu sa ii fie distrusa mecanismul dragostei.. sufletul si iubrea care i-a fost daruita lui. Biletul ii cade in brate, fiind ultima ei dorinta, reuseste sa citeasca in ceata cuvintele scrise de el: ,, Pentru mine, esti ca si lumina pentru flori... esti soarele care rasare mereu in fiecare dimineata, pe care il privesc mereu ... iar cand apune, ma simt lipsit de forta si de viata.. Te voi iubii pana cand inimile noastre vor inceta sa bata... Jur sa te port in inima mea mereu, si voi fi alaturi de tine mereu, inclusiv in ultima clipa a vietii tale! Te iubesc!”

Lipsita de putere si glas, incearca sa il stige in intuneric : ,,Unde esti?!”

Apoi isi inchide ochii, si cade intr-un somn adanc...unul din care nu se va mai trezi... scapata de durere, sufletul ei se simte liber dar singur.

3 comentarii: