marți, 2 februarie 2010

Smile! :]


Zbor printre nori, e noaspte si totul e linistit... ma simt fericit si vad cum oamenii sunt calmi pe strazile care deobici sunt aglomerate si agitate. Simt adierea rece care imi mangaie pielea si mirosul de aer proaspat, rar intalnit in aceste zone... zambesc si zbor printre luminile orbitoare ce imi dau esenta Vegas-ului bogat plin de actiune moarta.

Incerc sa cobor si ajung intr-un taram nou, unde totul este colorat si vesel, unde toti iti zambesc fericit si parca totul are gust de vata de zahar. Inchid ochii si imi las toate amintirile neplacute in urma, uit tot ce s-a intamplat si incerc sa repar, dar acum sunt eu si sunt fericit. Alerg printre culori si zambesc... sunt atat de distras incat nu as putea vedea altceva decat zambete si fericire.
Apoi observ un copac in mijlocul unui lan de grau care stralucea precum aurul, si toti mergeau inspre el... cu pasi repezi pornesc spre copacul care avea o lumina radianta puternica, ajung la el si simt o caldura in tot corpul, apoi aud un sunet asurzitor si ma trezesc!

Imi deschid ochii si observ cum soarele rasare, si cum razele de lumina imi ating bland fata.... desi realizez ca totul a fost un vis, au fost momente in care am fost fericit... Ma uit spre usa si simt mirosul de cafea tare, care ma chema spre ea cu un cantec dulce-amar.

Fericirea continua... :)

2 comentarii:

  1. Yaaay! You're back!:D
    Ce lume superba...
    Adevarul este ca toti ajumgem acolo cand avem un vis frumos, si pana la urma ajungem sa uram visul pentru ca ..."era un vis!?"
    Ilogic ce zic eu aici... sau nu?:D
    Oricum...mi-a placut mult:D
    Marvellous:D:x

    Ultil the next ...hopefully "happy time"[si asa sa fieee...("intelesu-m-ai"?:-w),
    XOXO
    Laura N.

    RăspundețiȘtergere