vineri, 12 februarie 2010

I Love You day.


Ea, o fiinta pura, firava si blanda... indragostita si fericita.
El, o completeaza pe ,,ea" formand perechea perfecta, puternic si protectiv... se simte implinit alaturi de ea.

Pe o strada intunecata, cei 2 se intalnesc pe ascuns, deoarece acestia aveau o iubire interzisa, in ziua in care toti o numesc ,,ziua indragostitilor", ziua in care ne sarbatorim iubirea care i-o daruim persoanei dragi.
Baiatul ii zambeste shimbat si o ia usor de solduri tragand-o spre el si sarutand-o cu patima. Fata se lasa dusa de bratele lui puternice la pieptul lui apoi se arunca la buzele lui moi si carnoase. Se priveau unul in ochii altuia, se simteau fericiti si bine, in lumea lor plina de culori si mister.. unde dragostea e infinita, care le da o usoara iluzie ca sunt nemuritori.

Baiatul face un prim pas si o invita la un dans de pasi lenti catre un loc special pentru ei... ajung in padurea intunecata si umeda unde s-au vazut pentru prima data si unde si-au simtit unul altuia buzele crapate de frigul iernii, dar acum revad locul special pentru a suta oara ramanand neschimbat.
Aproape de inima padurii era o masa din lemn si doua scaune special facute pentru cei doi... pe masa era o stila de vin rosu si 2 lumanari aprinse care dadeau esenta romantismului. Ea, suprinsa de ce a facut pentru ea se arunca in bratele lui si ii spune pentru prima data in soapte ,,Te iubesc!" ; la care el o ia usor de ceafa si ii raspunde din inima ,,Si eu!", dupa care cei doi iau loc si intr-un zambet continuu incep sa bea.

Vinul se termina, si ziua incepea sa scada... amandoi captati in privirea celuilalt uita de notiunea timpului, care trecea din ce in ce mai greu in lumea lor; apoi se aude un zgomot... era telefonul ei care o anunta ca trebuie sa ajunga acasa. Inainte de a se despartii el ii pune in mainile ei catifelate un biletel si ii spune sa il deschida inainte sa se puna in pat... apoi se despart cele doua taramuri prin strada intunecata care ii va unii mereu. Baiatul o saruta usor pe ureche si aceasta pleaca...

Urmatoarea zi, autoritatile il aresteaza pe baiat pentru a fi unul din principalii suspecti.
A fost vazut imrpeuna cu ,,ea" pe strada ,,viselor", fiind acuzat si inchis pentru viol si omor din culpa.

To be continued...

2 comentarii:

  1. Deci wow


    Ai un mod de abordare unic zic eu


    Totusi cred ca tot cce scrii e din suflet si sincer te apreciez
    Dupa cum ti-am mai spus putine persoane sunt ca tine si esti un exemplu bun de urmat pentru multi

    Ce pot sa mai spun este sa nu te opresti din ceea ce faci si sa nu incetezi niciodata sa lupti sa iti implinesti visul pe care amandoi il stim si care merita tot efortul depus.

    <33 ya kidu

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci S MOr D Nu S'o Sqlat Paru Pe Mn...

    Ador Povestea Asta <3

    Btw: O Salvez :X E Prea Bestiala :*

    RăspundețiȘtergere