miercuri, 8 decembrie 2010

Smoke.

Sunt aici, langa tine.. dar nu realizez cine esti, prea multe droguri consumate in seara asta; prea multe pastile si prafuri.. prea mult fum inhalat! Tot corpul e umplut de toxine..parca as fi baut acid si simt cum organele imi cedeaza, parca se topesc si curg din mine.
Unde sunt? ah, intr-o masina.. in mijlocul pustiului, dar tot nu stiu cine esti tu si ce fac eu aici cu tine; cand si cum am ajuns aici.. Nu mai pot gandi, prea multe droguri!
,,Trezeste-te si porneste masina, plecam!" , dar nu ma intelegi, esti prea beat sa realizezi ceva din toate astea.. restul au plecat, am ramas doar noi si nu stiu cum voi ajunge inapoi acasa. Imi este prea rau sa mai pot face ceva acum.. ies afara sa iau aer, si e frig, atat de frig incat aburii respiratiei imi blocheaza privirea. Imi aprind o tigare, pentru ca e tot ce a mai ramas.. si fiecare fum era din ce in ce mai tare, ma doare prea tare.. asa ca te voi lasa balta! Te arunc si sting cu piciorul in pamantul inghetat; e timpul sa plec!
Pornesc masina, fara sa stiu ce fac.. dar trebuie sa plec si vreau sa ajung la spital, organismul nu mai suporta toate astea. Drumul parea o infinita placa de beton, fara limite.. dar debea vedeam ceva in fata, vroiam sa se termine totul; drumul e prea lung si nu mai stiu unde trebuie sa ajung.. tot ce stiu e ca masina a aterizat intr-un pom; Trebuie sa merg pe jos si voi lasa trupul in spatele meu, Simt ca mor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu